Activități Semestrul I, Anul Școlar 2020 – 2021

Informații despre activitatile Cercului de Jurnalism, în primul semestru din Anul Școlar 2020 – 2021 gasiti la linkurile de mai jos:

27 noiembrie

Emisiunea “ROMÂNI PENTRU ROMÂNI“, Lumea poveștilor,  se difuzează pe site-ul www.radiotvunirea.com vineri 27 noiembrie, de la ora 17.00. Invitata emisiunii este prof. Manuela Codrean de la Palatul Copiilor Arad.  

http://menestrel.ro/?q=node/504

 

1 decembrie 2020

România – în versuri compuse de copii și în cele mai frumoase gânduri puse pe hârtie,  de elevii de la Cercul de Jurnalism, Palatul Copiilor Arad, și de elevii de la Liceul Special „Sfânta Maria” Arad. Imaginile sunt realizate de elevii Cercului de Jurnalism. Continuăm să creăm și în scolaa online!  

https://www.facebook.com/manuela.codrean/videos/5141302435881600

http://menestrel.ro/?q=node/504

 

2 decembrie 2020

Dragi părinți și copii, Căsuța poveștilor de la Cercul de Jurnalism continuă și în școala online. Poveștile lecturate de mine ajung și la Grupa florilor și Grupa fluturasilor de la Gradinița PP 22.

Atașez atât desenele realizate de copii atât pentru povestea – Coliba iepurașului cât și pentru poveștiile “Cine a spus miau” și “Povestea nasului năzdrăvan”, care se regăsesc aici pe site. Audiție plăcută!

http://menestrel.ro/?q=node/505

Alte povesti, decembrie/ianuarie :

Mașa http://menestrel.ro/?q=node/507

Povestea Împăratului Creier cel Înțelept  http://menestrel.ro/?q=node/508

Povestea Bețisorului năzdrăvan  http://menestrel.ro/?q=node/512

 

Creații literare:

Scrisori de la Cercul de Jurnalism și Liceul Sfanta Maria http://menestrel.ro/?q=node/511

Povești de la Liceul Sfânta Maria Arad. Râul, Eroziunea și o fată atât de frumoasă, blonduță, cu ochii albaștri… http://menestrel.ro/?q=node/514

Premii pentru Cercul de Jurnalism, la Concursul Național “Icoana Sufletului de copil”

http://menestrel.ro/?q=node/517

 

 

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

Contact
Anunțuri

Webinar live despre vaccinarea împotriva Covid-19

Vă invităm 𝘃𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶, 𝟮𝟮 𝗶𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶𝗲, între orele 𝟭𝟲.𝟬𝟬 – 𝟭𝟳.𝟬𝟬, Online pe pagina Ministerului Educației 👉https://fb.me/e/3hjIjQsAX 💻 𝗪𝗲𝗯𝗶𝗻𝗮𝗿 𝗟𝗜𝗩𝗘 dedicat personalului din învățământ, dar și

Citeste mai mult »