Cercul Informatică-Multimedia pregătit de sărbătorile de iarnă

În perioada 18-21 decembrie, elevii cercului de Informatică-Multimedia au renunțat la mouse, tastatură și computer și au transformat laboratorul într-un atelier al creațiilor având ca temă sărbătorile de iarnă. Cu foarfecă, lipici, sclipici și materiale reciclate, din care nu puteau lipsi butoane de la tastatură și CD-uri, viitorii informaticieni au dat frâu liber imaginației și au creat felicitări, globuri, steluțe, ghirlande, aranjamente și ornamente. Cum știu să navigheze pe Internet și să caute informații utile, elevii au vizionat și tutoriale online care i-au ajutat în momentele marcate de o lipsă totală sau parțială a inspirației.

Elevii au lucrat individual și în echipă, au împărțit materialele puse la dispoziție, s-au ajutat reciproc atunci când a fost nevoie, totul desfășurându-se într-o atmosferă jovială, pe fundalul  colindelor. Imagini sugestive din laboratorul creațiilor cu parfum de sărbătoare  pot fi vizualizate aici.

Sperăm să vă încânte produsele finite ale muncii depuse de elevii din grupele de luni, marți și miercuri și vă dorim să aveți parte de sărbători binecuvântate alături de cei dragi!

In timpul lucrului 1 In timpul lucrului 2 In timpul lucrului 3 In timpul lucrului 4 In timpul lucrului 5

Decoratiuni1 Decoratiuni2 Decoratiuni3 Decoratiuni4 Decoratiuni5 Decoratiuni6 Decoratiuni7 Decoratiuni8 Decoratiuni9

 

 

Share

Articole similare