Reluarea activităților din 8.02.2021

Dragi elevi, stimați părinți și bunici!

Vă anunțăm că din data de 08.02.2021, reluăm activitățile din cadrul Palatului Copiilor Arad, Clubul Copiilor Pecica și Clubul Copiilor Sântana.

În ceea ce privește organizarea și desfășurarea cursurilor la cercurile existente, conform informării DSP Arad referitoare la situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități, ne vom desfășura activitatea conform scenariului 2 din Ordinul ministrului educației și al ministrului sănătății pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 , nr 3.235/93 din 04.02.2021.

Scenariul 2.

  1. a) Participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ, a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII, a XIII și post liceal, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.
  2. b) Participarea zilnică, în sistem online a elevilor din celelalte clase/ani de studiu.

Pentru buna desfășurare a activităților întreg  personalul, a luat toate măsurile sanitare și de protecție în contextul epidemiologic al infecției cu SARS-CoV-2 pentru ca desfășurarea cursurilor să se desfășoare în siguranță.

Vă rugăm să păstrați în permanență legătura cu profesorul coordonator al cercului pe care îl frecventați/frecventează copilul dumneavoastră.

Alte surse de informare:

Secretariat: telefon 0257/255508

Facebook: Palatul Copiilor Arad

Vă așteptăm cu drag și vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

Contact
Anunțuri

Date de contact profesori

Datele de contact ale profesorilor de la Palatul Copiilor Arad și filialele, Clubul Copiilor Pecica și Clubul Copiilor Sântana, pot fi vizualizate, dâd click pe:

Citeste mai mult »