Palatul Copiilor Arad prezent la „O zi cu tata”

Cercurile Artă decorativă, prof. coord Anca Sabău, Redacție Presă, prof. coord. Manuela Codrean și Teatru de marionete, prof. coord. Mihaela Andrei, au organizat ateliere de creație și improvizație, participanții au fost invitați să creeze poezii, felicitări dedicate tatălui sau să improvizeze o piesă de teatru cu marionetele puse la dispoziție.

Cercul Prietenii Pompierilor / Orientare turistică, prof. coord. Barkasz Daniel, a invitat tăticii și copilașii să parcurgă un traseu marcat,, iar cei dornici de tenis de masă au primit indicații din partea prof. Bogdan Roman, coordonator al cercului de Tenis de Masă.

Elevii cercului Educație pentru cetățenie democratică, coordonați de prof. Andreea Boran, au împărțit pliante cu oferta educațională a Palatului Copiilor și pliante conținând mesaje antidrog, adresate copiilor și tinerilor prezenți la eveniment.

Spectatorii au putut urmări un moment de dans sportiv prezentat de formația „Azucar” coordonată de prof. Ioana Lung, iar elevii cercului de Canto, coordonați de prof. Iunia Ciobăniță au oferit un mic spectacol de karaoke.

Campioni de dans modern și sportiv la Drobeta Turnu Severin

În perioada 6-8 mai s-a desfășurat Concursul național de dans și tenis de masă „Trofeul Drobeta” la Drobeta Turnu Severin, concurs aflat în Calendarul Activităților Extrașcolare, formațiile Stil și Azucar ale cercurilor de Dans modern și Dans sportiv conduse de Cosma Mirela și Lung Ioana au ocupat locul 1 la genurile de dans la care au participat respectiv fantezie coregrafica, dans modern cls. VII-VIII și dans standard cls. VII-VIII și IX-XII.

Teatrix a cucerit juriul la Alba Iulia

Trupa ”Teatrix ” de la Palatul Copiilor Arad a participat la Concursul Interjudețean de Teatru „Zilele Teatrului Pentru Copii și Tineret Lucian Blaga” , ediția a XIV-a, Alba Iulia 06 – 07 mai 2022. Elevii coordonați de prof. Gabriela Pavel au obținut următoarele premii:

  • Premiul I – Spectacol
  • Premiul pentru ”Cea mai comică piesă”
  • Premiul special pentru interpretare – eleva Föcze Erika
  • Premiul I – Secțiunea Afiș

Sportul premiat la Cupa Ienopolis

Sâmbătă 7 mai 2022 a avut loc a șaptea ediție Cupa „Ienopolis”, la Ineu, organizat de Clubului Copiilor Ineu și Primăria orașului Ineu, sub egida Ministerului Educației și ISJ Arad.

La disciplina Șah, elevii coordonați de prof. Mitică Cosma au obținut următoarele rezultate: locul 1, Marius Andra, Hălmăjan Iulian și Hălmăjan Fabian, locul 2 Kohn Daniel, Crișan Cristiana și Crișan Alexandra, loc 3 Petrovai Iosif și mențiune Stanci Dacian.

La disciplina arte marțiale micuții budoka Balazs Sara, Balazs Carla, Ardelean Budișan Patricia, Csegezi Darrin și Princoschi David, elevi ai cercului de arte marțiale coordonat de prof. Emanuel Balazs au concurat la nivel demonstrativ prezentând diferite procedee tehnice de autoapărare.

Ienopolis SAH Teatrx la Alba Iulia O zi cu tata

My project 5 1

Karate Ienopolis

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare