Invitație Concurs Județean „Vreau să fiu cercetător”, ianuarie 2023

Palatul Copiilor Arad și filiala Clubul Copiilor Pecica organizează în perioada 25-31 ianuarie 2023 o nouă ediție a Concursului județean Vreau să fiu cercetător, concurs care se adresează elevilor din clasele 0 – XII din învățământul formal și nonformal și care își propune valorificarea cunoștințelor dobândite de elevi în cadrul orelor de matematică și științele naturii într-un context diferit. Concursul este o cuprins în Calendarul Activităților Educative Județene 2023, în poziția 36 și reprezintă o etapă de selecție, în vederea participării la Concursul Național Știința ca o joacă.

Ediția din acest an se va desfășura online cât și indirect, prin corespondență. Timpul de lucru este de o oră, elevii primind o fișă de concurs cu 10 probleme. Fișa de înscriere anexată regulamentului, va fi completată și trimisă pe adresa de e-mail stiintacaojoaca@gmail.com până la data de 20 ianuarie 2023, cu mențiunea ca această fișă să fie completată în formatul .docx, pentru ca datele să poată fi prelucrate de către organizatori. Fișa de înscriere se va descărca de aici.

Concursul se va desfășura în perioada 25-31 ianuarie 2023, la data și ora specificată de cadrele didactice coordonatoare. Subiectele vor fi rezolvate online și trimise prin apăsarea butonului „Trimiteți” sau vor fi listate, iar testele rezolvate de elevi expediate la adresa: Palatul Copiilor Arad, Bulevardul Revoluției Nr. 69, Arad, jud. Arad, cu specificația pentru Prof. Both Lidia, până în data de 15 februarie 2023, data poștei. Pentru o buna desfășurare a activităților, vă rugăm, dacă alegeți varianta trimiterii testelor rezolvate prin poștă, ca în plicul cu subiectele rezolvate să ne trimiteți și un plic autoadresat și timbrat corespunzător.

Respectarea calendarului concursului este foarte importantă, atât pentru noi cât și pentru dumneavoastră, pentru a nu perturba organizarea și desfășurarea celorlalte activități din proiectul Știința ca o joacă. Vă mulțumim și vă așteptăm cu mare drag!

Share

Articole similare