Invitație Concurs Județean de matematică distractivă

Palatul Copiilor Arad și filiala Clubul Copiilor Pecica organizează în perioada 14 – 18 februarie 2022 o nouă ediție a Concursului județean de matematică distractivă Vreau să fiu cercetător!, concurs care se adresează elevilor din clasele 0 – IX din învățământul formal și nonformal, și care își propune valorificarea cunoștințelor dobândite de elevi în cadrul orelor de matematică într-un context diferit. Concursul este o etapă de selecție le secțiunea Matematică distractivă, în vederea participării la Concursul Național Știința ca o joacă, iar subiectele edițiilor anterioare pot fi vizualizate pe site-ul concursului, la adresa www.stiintacaojoaca.ro.

Ediția din acest an se va desfășura online cât și indirect, prin corespondență. Timpul de lucru este de o oră, elevii primind o fișă de concurs cu 10 probleme. Fișa de înscriere , va fi completată și trimisă pe adresa de e-mail stiintacaojoaca@gmail.com până la data de 31 ianuarie 2022, cu mențiunea ca această fișă să fie completată în formatul .docx, pentru ca datele să poată fi prelucrate de către organizatori.

Concursul se va desfășura în perioada 14 – 18 februarie 2022, la data și ora specificată de cadrele didactice coordonatoare. Subiectele vor fi rezolvate online și trimise prin apăsarea butonului „Trimiteți” sau vor fi listate și testele rezolvate de elevi expediate la adresa: Palatul Copiilor Arad, Bulevardul Revoluției Nr. 69, Arad, jud. Arad, cu specificația pentru Prof. Both Lidia, până în data de 20 februarie 2022, data poștei. Pentru o buna desfășurare a activităților, vă rugăm, dacă alegeți varianta trimiterii testelor rezolvate prin postă, ca în plicul cu subiectele rezolvate să ne trimiteți și un plic autoadresat și timbrat corespunzător.

Respectarea calendarului concursului este foarte importantă, atât pentru noi cât și pentru dumneavoastră, pentru a nu perturba organizarea și desfășurarea celorlalte activități din proiectul Știința ca o joacă. Vă mulțumim și vă așteptăm cu mare drag!

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare