Concurs regional „Bucuria Crăciunului – mail art”, ediția a VII-a, 2022

În decembrie comisia de Arte Vizuale a Palatului Copiilor Arad a organizat cea de-a șaptea ediție a Concursului Regional „ Bucuria Crăciunului – mail art”. La ediția din acest an au participat instituții de învățământ formal și nonformal, din județele Arad, Timis, Alba, Cluj, Oradea, Maramures,  Dolj. Concursul se numără de apreciere, astfel încât se extinde numărul particpanților de la ediție la ediție, iar în acest an comisia de jurizare a avut misiunea evaluării a peste 300 de lucrări de artă plastică și decorativă.

De la Palatul Copiilor Arad au participat cercurile de Desen/Pictură, Artă Decorativă, Ceramică și Pictură pe Sticlă, pe lângă care au participat Clubul Copiilor Lipova, Clubul Copiilor Pecica, un număr impresionant de lucrări venind și din partea Colegiului de artă „Sabin Drăgoi”, precum și de la alte școli din Arad.

Organizatorii doresc să mulțumească tuturor cadrelor didactice implicate în acest proiect care ne introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă și urează tuturor Crăciun fericit și un An nou cu multe realizări.

CRACIUN3 CRACIUN4 CRACIUN5 CRACIUN6 CRACIUN7 CRACIUN2 CRACIUN1

Share

Articole similare