Concurs de orientare turistică prin aplicația telefonică MapRunF

Dragi orientariști  (copii, părinți, sportivi de performanță),

Tradiționalul concurs CUPA MOȘULUI se va desfășura într-un mod inedit în acest an!!! În perioada 6-20 decembrie, oricând aveți timp liber, va trebui să parcurgeți la alegere măcar un traseu din cele 3 disponibile: Parc Arad Short – 1,5 km/10pc, Parc Arad Middle – 3 km/15pc sau Parc Arad Long – 4,5km /20pc.Traseele se parcurg prin aplicația telefonică MapRunF.

Pe scurt:

– Vă deplasați în fața Palatului Copiilor, Instalați aplicația (dacă nu-l aveți) MapRunF (cu datele voastre ptr identificare), alegeți una dintre cele 3 trasee de Parc Arad (atenție traseele din Micalaca nu întră în concurs), Go to start, apare harta cu traseul pe telefon, când ajungeți la triunghiul de plecare aceasta se înverzește, dă un semnal sonor și timpul pornește.

– Parcurgeți în ordinea dată traseul, când ajungeți în zona punctului de control (aprox 5m) primiți semnal sonor, se înverzește punctul și așa mai departe până la sosire. Dacă semnalul GPS nu este puternic (la baza unor clădiri mari de ex.) vă mai mișcați în jur…nu lăsați afară puncte nemarcate cu verde, la fel dacă ordinea nu este cea corectă nu sunt acordate puntele.

– In final puteți vedea timpul realizat, și celelalte rezultate ale altora, puteți analiza pe secțiuni. Clasamentul este pur informativ, participarea contează. Puteți repeta de câte ori vreți un traseu sau să parcurgeți pe toate (scurt, mediu, lung).

Toți care vor apărea în tabelele de rezultate Parc Arad în această perioadă (menționată mai sus), parcurgând chiar la plimbare unul din trasee, vor primi un cadou simbolic de la Moșul!

Vă invit astfel la perpetuarea activității orientaristice și în această perioadă! Premierea, Individual, în săptămâna Crăciunului.

Informații despre instalarea aplicației aici.

Salut sportiv,
prof. Dani Barkasz sr., coord. Cerc Orientare turistică

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

Contact
Anunțuri

Webinar live despre vaccinarea împotriva Covid-19

Vă invităm 𝘃𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶, 𝟮𝟮 𝗶𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶𝗲, între orele 𝟭𝟲.𝟬𝟬 – 𝟭𝟳.𝟬𝟬, Online pe pagina Ministerului Educației 👉https://fb.me/e/3hjIjQsAX 💻 𝗪𝗲𝗯𝗶𝗻𝗮𝗿 𝗟𝗜𝗩𝗘 dedicat personalului din învățământ, dar și

Citeste mai mult »