O voce specială cucerește juriul XFactor

Vineri seara, pe ecranele tv, în cadrul emisiunii X FACTOR Antena 1, a fost difuzată tânăra si frumoasa artistă, Melania Cuc din comuna Ghioroc, județul Arad. Melania a impresionat juriul XFactor cu piesa “Never Enough “ și în urma prestației sale muzicale de excepție, a primit din partea juriului 4 de “DA “, urmând sa meargă direct in Bootcamp în echipa mentorului său, nimeni altul decât Ștefan Banica Jr, care a rămas uimit de sensibilitatea de care a dat dovadă, spunând că: „Am simțit că sunt la un concert /… Ești un posibil X factor sezonul 9 “.

Melania Cuc și-a început cariera muzicală la P. C. Arad, la cercul de Canto muzică ușoară, la vârsta de 10 ani, unde a studiat cu prof. Laura Andreea Roșu până în prezent. Este absolventă a Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”Arad și studentă în anul I la  Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Timișoara.

Melania povestește cu emoție și tristețe în suflet evenimentele care au marcat-o pe parcursul vieții și care in cele din urma au motivat-o să lupte pentru ceea ce își dorește cu adevărat. Tânăra mărturisește că își dorea să ajungă pe scena X Factor de la vârsta de 14 ani, a participat la preselecții, dar fără succes, până anul acesta când s-a simțit atât de pregătită și hotărâtă sa ajungă cât mai departe. Spre uimirea și bucuria tuturor, tânăra a apărut și în reclama oficială a concursului XFactor.
Felicitări Melania Cuc si mult Succes pe mai departe!

melania cuc

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

Anunțuri

IMPORTANT!

Elevii școlilor cu clase în izolare sunt rugați să respecte restricțiile prevăzute de lege în acest sens. Vă mulțumim !

Citeste mai mult »