Romanian English French German Hungarian Italian Spanish
Evenimente
Karatistii- stagiu pe litoral
Evenimente - Alte activitati

Citeşte tot

 

O grupă formată din cei mai serioşi elevi ai cercului de Nihon JuJutsu, din cadrul Palatului Copiilor Arad au participat, în această vară, 10-19iulie, la  stagiul de pregătire care s-a desfăşurat pe litoralul românesc, în staţiunea Olimp.

Curajoşii budo-ka s-au descurcat exemplar dimineaţa la ora 5, la răsăritul soarelui, în cadrul antrenamentului de pregatire tehnică specială, pentru aprofundarea procedeelor tehnice contraarticulare, eschivele cu contraatac şi diverse procedee de apărare în caz de agresiune .O component deosebit de importantă a stagiului a fost pregătirea mental şi fizică, cu exerciţii de yoga cum ar fi binecunoscutul “salutul soarelui” foarte apreciat de elevi, beneficiind în acelaşi timp de factorii naturali pentru întărirea sănătaţii, briza de la răsărit, dar şi multiplele moment deosebite de relaxare, bunădispoziţie, vreme frumoasă şi apa mării cu multe valuri.

Nihon Ju-jutsu este un sistem de luptă, bazat pe tradiţionalele tehnici ale samurailor. Loviturile cu mâna sau piciorul, blocajele, eschivele, manevrele articulare, strangulările, aruncările şi imobilizările sunt utilizate pentru a crea un system cuprinzător de autoapărare. Stagiul de pregătire urmăreşte cunoaşterea sportivilor între ei la nivel de relaţii interumane, descoperirea copiilor talentaţi şi nu în ultimul rând promovarea şi popularizarea ramurei Nihon Jujutsu şi în general a tuturor artelor marţiale japoneze.

 

Prof. Balazs Emanuel

Citeşte tot

Citeşte tot

Citeşte tot

Citeşte tot

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Concursul național de Interpretare teatrală și Eseuri „Teatrix”
Evenimente - Concursuri

Citeşte tot

Ajuns deja la cea de a VI-a ediție, Concursul național de Interpretare teatrală și Eseuri a reunit în primitorul castel de la Macea și într-o atmosferă deosebită peste 100 de participanți din: Arad, Sântana, Bacău, Bihor, Cluj, Făgăraș, Galați, Gorj, Iași, Medgidia, Oradea, Pitești, Slobozia, Sighișoara și Târgu Mureș.

Profesorii care s-au implicat în bunul mers al concursului sunt Gabriela Pavel-secțiunea interpretare teatrală și Andreea Boran – secțiunea eseuri.

Fair-play-ul a fost moto-ul acestei ediții în care trupe de teatru ale Palatelor și Cluburilor Copiilor din țară și-au dat întâlnire la Macea pentru a dovedi încă o dată că și tinerii sunt capabili de a interpreta roluri la un nivel foarte înalt.

Dacă cei de la secțiunea eseuri au avut ca temă: „Mă pregătesc pentru viitor. Cum?” , cei de la secțiunea interpretare teatrală se pare că au ales deja ce vor face în viitor. Felul în care s-au prezentat în spectacolele de teatru a fost demn de adevărați actori. După un maraton de teatru împletit cu eseuri, participanții s-au relaxat și au socializat pe parcursul a trei zile când atelierele de lucru și debate-ul pe tema:  Pro sau Contra  „Universități din țară” au încununat  munca de trei zile a echipelor.

Acest concurs a fost organizat de Palatul Copiilor Arad în parteneriat cu MEN și ISJ Arad, cu sprijinul Universității de Vest „ Vasile Goldiș” Arad și a sponsorilor: ALBER HOLDING, ASCENT GROUP, VALEX LOGISTIC, MARESI FOODBROKER.

Mulțumim Primăriei Comunei Macea pentru sprijinul acordat și deschiderea spre cultură pe care au arătat-o pe tot parcursul desfășurării acestui concurs.

Prof.Gabriela Pavel, Cercul de Teatru

Prof. Andreea Boran, Cercul de Educatie pentru Cetățenie Democratică

Citeşte tot

Citeşte tot

Citeşte tot

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Culorile Mureșului-Wizart continuă povestea 2017
Evenimente - Concursuri

Citeşte tot

Aflat la cea de-a XIII-a ediție, Concursul Internațional „Culorile Mureșului-Wizart continuă povestea” a reunit participanți din țară, dar și din străinătate (Germania, Serbia, Ungaria, Republica Moldova). Elevii din județul Arad au fost premiați cu diplome și medalii în cadrul vernisajului desfășurat recent la Sala Festivă a Palatului Copiilor Arad, rezultatele concursului putând fi vizualizate accesând acest link.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Concursul de eseuri „Pro sau Contra” - Delincvența juvenilă
Evenimente - Concursuri

Citeşte tot

Vă invităm la Concursul de eseuri „Pro sau Contra”- Delincvența juvenilă, concurs adresat  tuturor elevilor din județul Arad. Eseurile si compunerile vor fi trimise până în data de 7.07.2017  pe adresele de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Pentru mai multe detalii vă stă la dispoziție regulamentul concursului.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
“Musée haut, musée bas” - prezentat de Miniamifran la Novi Sad
Evenimente - Concursuri

Citeşte tot

 

Trupa Miniamifran de la Palatul Copiilor Arad a participat recent la a XVII-a ediție a Festivalul „Le Théâtre en Fête” organizat de Institutul Francez din Novi Sad, Serbia. Micii actori , coordonați de prof. Gabriela Pavel au pus în scenă piesa „Musée haut, musée bas” de Jean-Michel Ribes.

„Noi am colaborat cu Institutul Francez din Novi Sad, încă de la prima ediție, practic de 17 ani. Pentru copii totul este foarte interesant, mai ales că participă la activități și jocuri animate de lectorii de la Institut”, a spus prof. Gabriela Pavel. Din trupa Amifran fac parte Bodrogean Andrei, Gabor Darius, Jigău Darius, Senn Hadrien, Stesco Eric, Căprariu Ana, Fisogni Anna, Föcze Erika, Madosa Alesia și Nicoraş Antonia.

Mai multe fotografii aici.

Citeşte tot


Citeşte tot

Citeşte tot

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 36

Parteneri si sponsori

http://www.icetech.ro

Parteneri

 • Liceul "Francisc Neuman"
 • Liceul C.F.R
 • Şcoala Specială Şiria
 • Cercul Militar Arad
 • Şcoala Generală "Ioan Slavici", Şiria
 • Şcoala Generală Galşa
 • Direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului
 • Palatul Copiilor Cluj-Napoca
 • Altalanos Muvelodesi Kozpont Oroshzava - Ungaria
 • Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului
 • Asociaţia ARTEAM Arad
 • Şcoala Specială Şiria
 • Bekes Megyei Tudashaz es Konyvtar Bekescsaba -Ungaria
 • Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad
 • Asociaţia Millennium Center, Arad
 • Şcoala şi Grădiniţa Românească Lucian Magdu, Battonya- Ungaria
 • Hulebackgymnasiet,Molnlycke, Suedia
 • Botsmanskolan, Molnlycke, Suedia
 • Harryda Kommun, Molnlycke, Suedia
 • Rotary Club Newport, SUA
 • "Liszt Ferenc"Alapfoku Muveszeti Iskola Oroshaza - Ungaria
 • Centrul de Creaţie al Copiilor Ialoveni - Republica Moldova
 • Grădiniţa P.P.20 Arad
 • Megyei Konyvtar Es Human Szolgaltato Centrum Bekescsaba - Ungaria
 • Pecsi Ifjusagi Kozpont - Pecs - Ungaria
 • Şcoala Generală Nr. 4 Vulcan
 • Clubul Copiilor Lipova
 • Clubul Copiilor Ineu
 • Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   

  Conducere

  Director:Prof. Ioana Lung
  Contabilitate: ec. Aurora Ţurlea
  Secretariat: Rodica Rusu
  Administraţie: Cseri Petru

  Facebook

  Cine e online

  Avem 34 vizitatori online
  Web Design Arad, Webdesign Arad